Jim Harbaugh az év elején a Minnesota Vikings vezetőedzője akart lenni de végül nem jött össze a kinevezés. És bár azóta megpróbálta azt állítani, hogy az NFL elúszott a számára és többet nem fog a profik között dolgozni, Harbaugh nemrégiben világossá tette, hogy “befejezetlen ügyei” vannak a felső szinten.

Ha valaha is nyitva lesz ez az ablak arra, hogy Harbaugh visszatérjen az NFL-be, akkor öt hét múlva hivatalosan is megtörténhet. Nem hivatalosan, a mindig zajló háttérbeszélgetések jóvoltából, ennél hamarabb is megnyílhat ez lehetőség.

“Az egyik dolog, ami igazán hajtott, az az, hogy amikor San Franciscóban voltunk, ilyen közel voltunk a Super Bowl megnyeréséhez” – mondta Harbaugh Gene Wojciechowskinak, az ESPN-nek egy interjúban. “Ez mindig is ott lesz. Van ott egy befejezetlen ügy. De hé, ha megnyerjük a nemzeti bajnokságot, [én] annak is nagyon örülnék. Szóval ez a cél. Ez az, amit üldözünk.”

Ha valóban vissza akar térni a profi ligába akkor elvileg több csapat is szóba jöhet. A Cleveland Browns már korábban is meg akarta szerezni a vezetőedzőt. De ott van még a Carolina Panthers, az Indianapolis Colts, a Houston Texans, a Denver Broncos, a Los Angeles Chargers vagy az Arizona Cardinals is.

Fotó: nfl.com