A vasárnapi New England Patriots elleni 10-3-as vereség során a New York Jets a franchise történetének egyik legrosszabb offense teljesítményét nyújtotta, ami ismét kérdéseket vetett fel az irányítói posztra vonatkozó terveikkel kapcsolatban. Robert Saleh a mérkőzés után még kitartott Wilson mellett azonban tegnap estére meggondolta magát.

Zach Wilson-nak mindössze kilenc sikeres passza volt 77 yardért a mérkőzésen, amelyen a Jets a második félidőben csak 2 yardot tudott felmutatni. Robert Saleh vezetőedző a mérkőzés után megerősítette a mérkőzés során egyetlen pillanatig sem fontolgatta a 23 éves játékos kispadra ültetését.

Vasárnap volt a negyedik alkalom 2022-ben, hogy Wilson passzainak kevesebb mint 60%-a volt sikeres és 160 yardnál kevesebbet passzolt. Ha figyelembe vesszük azt a három meccset, amit a szezon elején kihagyott a térdsérülése miatt, ez riasztó fejlődési lemaradást jelent a másodéves irányító számára.

Wilson három interceptiont szerzett a 8. héten a Patriots ellen, ami kérdéseket vetett fel azzal kapcsolatban, hogy Wilson megragadja-e a kezdő szerepet, de Saleh akkor is támogatta a korábbi második számú választottat, ahogy most is. A csapat öltözőjén belül azonban úgy tűnik, hogy a támogatás egyre csökken.

Az újonc elkapó, Garrett Wilson volt az egyik leghangosabb játékos, aki közvetlenül a vereség után hangot adott csalódottságának. Nem nevezett meg külön-külön egyetlen játékost vagy edzőt sem, de azt mondta, hogy a stábnak nagyobb bizalmat kell helyeznie az elkapóknak, hogy támadásban javuljanak.

A jelek szerint Saleh továbbra is bízott volna a fiatal irányítóban de az öltöző és a média nyomására tegnap este lenyilatkozta, hogy nincs biztonságban a posztja és jelenleg nem tudja kijelenteni, hogy ki lesz a kezdő.

Fotó: twitter.com