A Dallas Cowboys és a New York Giants lett a két favorit a szabadügynök elkapó, Odell Beckham Jr. szerződtetésére, aki mindkét NFC keleti csoport csapatát meg akarja látogatni az e heti hálaadási ünnepek után, a források szerint. Ezek az egyetlen ismert tervezett látogatásai Beckhamnek, bár még többre is elmehet, mielőtt döntést hozna arról, hogy hova ír alá.

A 30 éves Beckham a múlt hónapban ellátogatott a Giants létesítményébe, hogy megnézze korábbi csapattársát, Sterling Shepardot, miután Shepard ACL-szakadást szenvedett, de nem találkozott a csapat vezetőivel. Ezúttal azonban tervbe van véve, hogy találkozik a vezetőséggel is.

OBJ a térdsérülés utáni felépülés késői szakaszában van, miután a Rams februári Super Bowl LVI győzelmekor újra elszakadt a bal térdszalagja. Állítólag remek formában van és készen áll arra, hogy egy csapatnak lendületet adjon a hajrában, ahogy tavaly is ezt tette Los Angelesben, miután a Browns-tól elengedték.

A Cowboys nagyon nyíltan beszélt arról, hogy Beckhamre pályázik, különösen Jerry Jones tulajdonos, aki két héttel ezelőtt egy rádióinterjúban a következőket mondta: “A világ minden elismerését kifejezzük Odell iránt. Tudom, hogy a Cowboys csillag azon a sisakon, amikor felveszi, nagyon jól nézhet ki”. Források szerint az érdeklődés kölcsönös Beckhammel.

Fotó: si.com