Melvin Gordon Denverben töltött időszaka véget ért. Az NFL Network Insidere, Ian Rapoport ma este bejelentette, hogy a Denver Broncos lemondott a veterán running backjéről. A csapat később hivatalosan is megerősítette a hírt.

Gordon kivágása egy újabb hibákkal teli mérkőzés után következett be, amelyen a futójátékos ismét a gólvonal közelében hibázott, ami a Broncosnak egy touchdown lehetőségébe került a tegnapi Las Vegas Raiders elleni vereség első félidejének végén. Ez volt Gordon ötödik fumble-je a szezonban, amelyből kettőt elvesztett a csapata.

“Nagyon rosszul éreztem magam miatta” – mondta Gordon a vasárnapi, Raiders elleni hosszabbításos vereséget követően a fumble-ről. “Lábon lőttem magam. Ma nagyon éreztem.”

A Gordon isőszak vége Denverben talán már jóval korábban bekövetkezett volna ebben a szezonban. Úgy tűnt, hogy a 4. heti vereség alkalmával a kispadra ültetik egy fumble-t követően. De Javonte Williams súlyosan megsérült ugyanezen a meccsen ami kicsit hosszabb pórázt adott Gordonnak.

A futó végül folyamatos mentális hibákkal játszott. Passzokat ejtett el, blokkokat hagyott ki és a földön sem volt túl jó, átlagosan 3,13 yardot futott az elmúlt nyolc meccsen.

Fotó:yahoo.sports.com