Az NFC South csapatok (a Panthers kivételével) tapadnak a Buccaneers-re. A Saints otthon verte meg 27:20 arányban a teljesen padlót fogott és éppen regnáló bajnokot a Los Angeles Rams-t. Utóbbi csapatnál heves munkában a kórház, de ez azért úgy gondolom több csapatot is hátráltat idén. A Rams 3:7-tel áll, ami a legrosszabb mutató 11 hét után egy Super Bowlt nyert gárdától.

A Falcons többek között Cordarelle Patterson rekordot jelentő 9. touchdownra visszahordott kickoff labdájával nyert 27:24-re a Chicago Bears ellen, ahol Justin Fields majdnem, hogy több sérülést szedett össze, mint ahány jó passza volt.

A csoportunk utolsó tagja a Carolina Panthers egy igen komoly védelmi csatában maradt alul a Baltimore Ravens-szel szemben 13:3 arányban.

Az Eagles az utolsó percekben csikarta ki a győzelmet (17:16) a Colts ellen.

A Cowboys megszégyenítette a hazai pályán játszó Vikingeket. 40:3.

Ugyanezt tette a Lions az ugyancsak hazai pályán szédelgő Giants ellen. 31:18.

Houstonban nem volt nagy meglepetés, hogy a Parancsnok urak 23:10-re nyertek.

Még csütörtökön a Packers lényegében sikeresen elvágta maga alatt a rájátszásba vezető faágat, miután 27:17-re kikapott a Titans-től.

Mexikóban vár még ránk egy Cardinals-49ers. A mérkőzés tétje, hogy amennyiben a 49ers kikap, a Commanders lép a helyére a playoff picture táblázaton, ami most így néz ki:

1. Eagles 9-1

2. Vikings 8-2

3. Seahawks 6-4

4. Buccaneers 5-5

5. Cowboys 7-3

6. Giants 7-3

7. 49ers 5-4

Ezalatt az AFC-ben.

New Englandben a vége előtt 5 másodperccel mentette meg a közönséget Marcus Jones a ráadás látványától egy punt return touchdownnal. 10:3.

A Bills is megőrizte a mundér becsületét, miután nehézkesen, de legyőzte a Browns-t. 31:23. A Browns a Bucs következő ellenfele.

A Chargers is ráérzett a szoros mérkőzések elvesztésének az ízére. Ezúttal a Chiefs ellen kóstoltak bele. 30:27.

Denverben hosszabbításba torkollott a találkozó a Raiders ellen, ahol a vendégek tudtak diadalmaskodni 22:16 arányban. Bár ezt a diadalmaskodást azért tegyük zárójelbe!

S végül! Igen sok pontot hozott a Steelers-Bengals találkozó, amire szerintem nem annyira számítottunk. 37:30-ra nyertek a vendégek.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: turfshowtimes.com