Péntek hajnalban a Green Bay Packers és a Tennessee Titans összecsapásával megkezdődött az alapszakasz 11. játékhete. A Lambeau Fielden rendezett összecsapáson a vendég Titanst nem tudták megállítani a Sajtfejűek, a Ryan Tannehill és Derrick Henry által vezetett Tennessee végül 27-17-es győzelmet aratott.

Az irányító Tannehill 333 passzolt yarddal és 2 TD-vel zárta az összecsapást, míg Henry 87 yardot és egy TD-t futott, valamint volt egy passzolt hatpontosa is.

Utóbbinak ez volt a szezonbeli tizedik futott TD-je, sorozatban az ötödik szezonjában érte el ezt számot, az NFL történetében erre korábban négy játékos, LaDainian Tomlinson, Adrian Peterson, Shaun Alexander és Michael Turner volt képes.

A Titans két vereséggel kezdte a szezont, azóta viszont nyolc meccsből hetet nyert, ráadásul ezen az estén szerzett pontok és yardok (408) tekintetében is szezoncsúcsot ért el.

A Green Bay legutóbbi hét fellépésén hatszor veszített, ami esetleg pozitívum lehet a szurkolónak, hogy a újonc Christian Watson azután, hogy az előző fordulóban három TD-t szerzett, ezúttal kétszer jutott be az end zone-ba, elsőéves Packers játékos legutóbb 1954-ben tudott két egymást követő mérkőzésen legalább két TD-t szerezni.

Fotó: cbssports.com