Ndamukong Suh kivárt az idei szezonban de megtalálta a következő csapatát. A Philadelphia Eagles egyéves szerződést kötött a 35 éves defensive tackle-el. A csapat tegnap szerződtette a védőt és alaposan felturbózta a védőfal közepét miután Suh mellett, két napja, Linval Joseph-et is szerződtették.

Suh döntése, hogy az Eagleshez csatlakozik egy hosszú időszakot követően született meg, amelyben a veterán tudta, hogy rengeteg NFL csapat érdeklődik a szolgálatai iránt, de türelmes maradt, mielőtt kiválasztotta volna következő munkaadóját. Bár az ötszörös All-Pro számára egyértelmű volt, hogy 2022-ben is játszani akar, de nem akart egy olyan csapathoz szerződni, amelyik nem tart megfelelő irányba.

A várakozás kifizetődött azzal, hogy csatlakozhatott az egy vereséget szenvedő Eagleshez. Egy olyan csapathoz, amely bizakodóan nyilatkozott a defensive tackle képességeiről, miután sérülés miatt elveszítette az újonc Jordan Davis-t, majd a Washington Commanders elleni a rövid yardos játékoknál kudarcot vallott, ami az Eagles első vereségéhez vezetett a szezonban.

Suh kész rombolóként érkezik a védekezőfal közepére. Az önéletrajza csillagos ötös, és még 35 évesen is sokat számíthat. Az elmúlt két szezonban jegyzett 12 sackjével egyértelmű, hogy nem lassult le annyira, hogy a visszavonulást fontolgassa – legalábbis addig nem, amíg nem kerget egy újabb gyűrűt a csapatával.

Az előző heti vereség több volt, mint egyetlen vereség az Eagles menetrendjében – miután ez a csapat gyengeségeinek kihasználása volt, amelyek nem bőségesek, de eléggé kirívóak ahhoz, hogy a Sasok ellenfelei a Commanders stratégiáját kövessék majd. Ez még komoly problémát okozhatnak a jövőben.

Fotó: twitter.com