Laurent Duvernay-Tardif visszatér az NFL-be. A támadófalember a New York Jetshez szerződik, miután a héten együtt edzett a csapattal – jelentette be tegnap az NFL Network az Insider Ian Rapoport forrásaira hivatkozva.

Duvernay-Tardif aláírása újra összehozza a guardot legutóbbi csapatával, a Jets-el, amelynél Duvernay-Tardif 2021-ben játszott, mielőtt elhagyta a profi ligát, hogy Kanadában orvosi rezidensként dolgozzon. Most, hogy ez befejeződött, szabad a pálya, hogy visszatérjen a futballhoz egy olyan csapatnál, amelynek az előző szezonban is a tagja volt.

LDT egy olyan Jets-hez csatlakozik, amelynek szüksége van a támadósor mélyítésére, miután elvesztette a másodéves Alijah Vera-Tucker-t. Jelen állás szerint a Jets öt kezdőjátékosa közül kettő – a guard Nate Herbig (sípcsont) és a tackle Duane Brown (váll) – nem biztos, hogy játszik a hétvégi igen fontos New England Patriots elleni visszavágón.

Duvernay-Tardif-tól nem lehet elvárni, hogy azonnal játékra készen érkezzen, de legalább egy tapasztalt, a Jets belső működését jól ismerő játékos érkezett a személyében. Az átlagosnál gyorsabban kell felvennie a ritmust, hogy a Jets-nek esélye legyen továbbra is kimagaslóan teljesíteni.

Fotó: thejetpress.com