Péntek hajnalban a Green Bay Packers-Tennessee Titans mérkőzéssel veszi kezdetét az alapszakasz 11. fordulója. A Packers a múlt héten megszakította ötmeccses nyeretlenségi sorozatát, miután hosszabbításban felülmúlta a Dallas Cowboys együttesét, míg a Titans újabb szoros mérkőzést húzott be, ezúttal a Denver Broncos felett diadalmaskodva.

A két csapat eddigi 13 mérkőzéséből 7-et a Titans, 6-ot pedig a Green Bay nyert, legutóbb 2020 karácsonyán találkoztak egymással, akkor a Lambeau Fielden 40-14-es kiütéses győzelmet arattak a Sajtfejűek. Érdekesség, hogy a legutóbb öt egymás elleni összecsapásukból négy alkalommal is 40 pont fölött termelt az aktuális győztes csapat.

A Titans kulcsjátékosa, Derrick Henry a legutóbbi fellépésén 19 labdacipelésből mindössze 53 yardra volt képes a Denver ellen, ezzel egymást követő öt találkozó után 100 yard alatt marad. Most minden adott ahhoz, hogy szériáját újra kezdje, ugyanis a Packers futáselleni védelme kísérletenként átlagosan 4,8 yardot engedett eddig a riválisoknak.

Aaron Rodgers, a hazaiak négyszeres MVP-irányítója eddig kereste a játékba vonható társakat, a Cowboys ellen megtalálta az idei draft második körében választott Christian Watsont, aki négy elkapásból 107 yardot és 3 TD-t pakolt össze a texasiak ellen.

Forrás:

Arena4 Online

Fotó: nfl.com