Mivel a következő napokban várhatóan nagy hóvihar sújtja majd New York nyugati részét így az NFL minden eshetőségre felkészült. Akár négy-hat lábnyi hó is hullhat, a The Weather Channel csütörtök reggeli előrejelzése szerint ma estétől szombat hajnalig.

A liga folyamatosan figyelemmel kísérte a Buffalo környéki időjárást, a vasárnapi Cleveland Browns-Buffalo Bills mérkőzés miatt, és mindkét csapattal kapcsolatban állt – jelentette ma reggel Tom Pelissero, az NFL Network bennfentese. A döntés nem sokkal ezelőtt meg is született és a mérkőzést áthelyezték Detroitba.

A Bills szempontjából ez kényelmes helyszínválasztást jelent. A jövő hét közepén, csütörtök este Hálaadás napján, a Detroit Lions ellen csapnak össze a detroiti Ford Field-en.

Utoljára 2014-ben fordult elő, hogy egy mérkőzést az időjárás miatt áthelyeztek Buffalóból. Akkor a Jets és a Bills 12. heti mérkőzését vasárnap délutánról az akkori Ralph Wilson Stadionból, hétfő estére, a detroiti Ford Fieldre, egy fedett stadionba tették át. Akkor 38-3-ra nyert a Bills.

Fotó: twitter.com