A Cleveland Browns irányítója, Deshaun Watson hétfőn engedélyt kapott, hogy részt vehessen a csapat edzésein, ami jelentős lépés az NFL-be való visszatérése szempontjából a 11 meccses eltiltását követően. Az irányító tegnap hivatalosan is edzésbe állt a Browns-nál.

Watson, akit több mint két tucat nő vádolt meg szexuális visszaéléssel a masszázsterápiás foglalkozások során, augusztusban egyezséget kötött a ligával, hogy 11 meccset ki kell hagynia, 5 millió dolláros bírságot kell fizetnie, valamint tanácsadáson és kezelésen kell részt vennie.

Amennyiben továbbra is teljesíti a megállapodásban foglalt feltételeket, Watson december 4-én, a Houston Texans ellen debütálhat a Brownsban, amely 2017-ben draftolta, majd márciusban elcserélte Clevelandbe.

Andrew Berry, a Browns general managere nemrég azt mondta, hogy Watson játszani fog a Texans ellen. A háromszoros Pro Bowlernek időre lesz szüksége ahhoz, hogy maximális játéktempóra kapcsoljon, miután kihagyta a teljes 2021-es szezont. Tavaly csak hisztizett és nem volt hajlandó játsznai.

Fotó: foxcarolina.com