Annak ellenére, hogy Josh McDaniels vezetőedzőként 2-7-el kezdett, a Las Vegas Raiders tulajdonosa, Mark Davis még nem áll készen arra, hogy véget vessen a közös munkának és az Indianapolis Colts elleni vasárnapi vereséget követően támogatásáról biztosította a bajba jutott edzőt.

“Ami Josh-t illeti, nincsenek kétségeim” – mondta Davis tegnap a Las Vegas Review-Journalnak. “Sokkal jobban megismerem Őt. Ha valakivel szerződést kötsz, nem várod el tőle, hogy kitöltse a szerződését?”.

A Raiders az offseason erősítéseket követően nagy reményekkel vágott neki az idei szezonnak. Azonban három mérkőzést is leadtak nagy előnyről és a New Orleans Saints pedig lenullázta Őket. A jelenlegi mérlegükkel pedig tulajdonképpen elbúcsúzhatnak a playofftól.

A problémák ellenére Davis megpróbálta eloszlatni azokat a pletykákat, amelyek szerint McDaniels egy szezon után távozik Las Vegasból.

“Kedvelem Josh-t. Szerintem fantasztikus munkát végez. Ezért vettem fel Őt” – mondta Davis. “Kimerítő keresést végeztünk, és megtaláltuk azt a személyt, akiről úgy gondoljuk, hogy naggyá fogja tenni a Raiders-t”.

A tulajdonos megjegyezte, hogy a Raiders még mindig a csapat újjáépítésének kezdeti szakaszában van az új vezetés alatt.

“Az élet nem statikus. Folyamatos” – mondta Davis. “Az év végén nyerni akarsz és a kezedben akarod tartani a trófeát. Nyilvánvaló, hogy még nem tartunk ott. Tudom, hogy ez frusztráló a szurkolók számára. Együtt érzek velük. Én is szurkoló vagyok.”

Fotó: twitter.com, silverandblackpride.com