A Green Bay Packers csapatánál folyamatosan témát szolgáltatnak Aaron Rodgers célpontjai. Az irányító valamiért nem kap célpontot a Draft első köreiben és a mai napon eggyel kevesebb elkapója lett. A csapat vezetősége megvált a tavalyi Draft harmadik körében kiválasztott Amari Rodgers-től.

Erre a lépésre azt követően került sor, hogy Rodgers elrontott egy puntot a Dallas Cowboys ellen, folytatva ezzel a csapat elkapóinak idei gyenge teljesítményét. A Packers emellett lemondott a futó Kylin Hill-ről is, aki Rodgers-el együtt a 2021-es draftosztályának tagja volt.

Amari Rodgers kiválasztása (a tavalyi Draft 85. helyén) egy igen fontos pillanatban történt mert egy nappal korábban Aaron Rodgers tudatta, hogy szeretné, ha elcserélnék. A wide receiverbe való befektetés hiánya Aaron Rodgers problémái közé tartozott a franchise-nál, amely két éve lemondott egy elkapóról hogy Jordan Love-ot válasszák az első körben. Amari Rodgers nyolc elkapással 95 yardért és touchdown nélkül zárja Packers-karrierjét.

A kiválasztásakor biztosan nagy reményeket fűztek hozzá mert a Packers nem nagyon szokott elkapót hozni a Draftról. Az előrelépés azonban nem történt meg az idei szezonra, sem a támadósorban sem pedig a speciális egységben. Öt elvesztett labdája volt. Christian Watson, Romeo Doubs és Samari Toure is előtte volt a depth charton.

Fotó: acmepackingcompany.com