A Los Angeles Rams legalább egy hónapig nélkülözni fogja a legjobb elkapóját Cooper Kupp-ot. Sean McVay vezetőedző a mai napon bejelentette, hogy Kupp-nak holnap megműtik a sérült bokáját ami miatt sérült/tartalék listára kerül az elkapó. Egyelőre nem mondták ki, hogy kiesett a szezon hátralevő részére de az biztos, hogy nem lesz bevethető a következő 4 héten.

“Ez jelentős veszteség” – mondta McVay ma a riportereknek. “De tudnunk kell, fel kell ismernünk a helyzetet, össze kell dugni a fejünket, ki kell találnunk, hogy kivel játszunk, mit csinálnak jól a srácok. Hogyan tudjuk biztosítani, hogy a terv összhangban legyen ezzel, és továbbra is próbáljuk meg tényleg megfelelően használni ezeket a srácokat, és fejleszteni őket, és segíteni nekik, hogy a legjobb tudásuk szerint játsszanak.”

A Rams jelenleg 3-6-os mérleggel rendelkezik így a realitás azt mondatja, hogy a szezon hátralevő részében már nem fogják bevetni az elkapót. A sérülésének rehabilitációs időszaka 4-6 hetes felépüléssel jár így lehet, hogy addigra már nem is lesz szükség Kupp-ra mert már véget ér a regnáló bajnok szezonja.

Ha Kupp legalább a következő négy meccsre – a Saints, a Chiefs, a Seahawks és a Raiders ellen – kiesik, a Rams passzjátéka elveszíti egyetlen állandó fegyverét. Kupp 75 elkapásból 812 yarddal és hat touchdownnal a legeredményesebb Rams elkapó. Tyler Higbee áll hozzá a legközelebb, 44 elkapással és 385 yarddal.

Fotó: yardbarker.com, nypost.com