Továbbra is folyamatos megfigyelés alatt áll Odell Beckham Jr.. Ahogy Adam Schefter az ESPN.com munkatársa azt írja, hogy a szabadügynök elkapó reméli, hogy november végéig aláírhat egy csapathpz, és úgy tűnik, hogy öt legitim kérő van: a Buffalo Bills, a Kansas City Chiefs, a Dallas Cowboys, a New York Giants és a San Francisco 49ers.

Míg az első négy csapatot a listán már korábban is említették, mint lehetséges célpontokat, a 49ers új versenyő az idei Beckham-vadászatban. A Niners a hírek szerint rajta volt az OBJ által preferált célpontjainak listáján, amikor tavaly novemberben a Browns kivágta, de a 2022-es pletykáknak eddig nem voltak részei.

Az 5-4-es klub jelenleg a hetedik, utolsó helyet foglalja el az NFC rájátszásában és a cserehatáridő lejárta előtt merész lépést tett a korábbi Panthers running back Christian McCaffrey megszerzésével. Beckham tovább erősítené azt a tehetséges skill-posztos csoportot, amelyben McCaffrey, Brandon Aiyuk, Deebo Samuel és George Kittle is helyet kap.

A legutóbbi jelentések szerint a Cowboys lesz itt a befutó és sem Schefter, sem Jonathan Jones a CBS Sports-tól nem mondott ennek ellent. Sőt, Jones megerősítette, hogy Beckham egy olyan magasan jegyzett versenyzőhöz szeretne csatlakozni, aki egy melegebb éghajlatú városban játszik és a Cowboys minden ilyen kritériumnak megfelel.

Másrészt a hideg időjárású éghajlat nem feltétlenül kizáró ok, így az olyan Super Bowl favotrit, mint a Bills, továbbra is versenyben marad. Az is előfordulhat, hogy az utolsó pillanatban egy sötét ló jelentkezik, míg az olyan csalódást okozó versenyzők, mint a Rams és a Packers úgy tűnik, kiestek a versenyből.

Fotó: latimes.com, clutchpoints.com