Illetve kis csapatunk magángépe már landolt is a célállomásnál. Pár hónappal ezelőtt, úgy nyár elején azt mondhattuk, ez a meccs tuti, könnyed kis kirándulás lesz. A franchise irányítóját elvesztő Seattle Seahawks könnyű préda lesz. Igazából a müncheni ellenfelet én személy szerint 1/1 kandidáns csapatnak gondoltam a szezon előtt.

Aztán elindult a szezon és megfordultak az előjelek. A Bucs bukdácsol, a Seahawks háza táján pedig teljesen szürreális, amilyen eredményességgel folynak az események. Ha valaki megjósolta az évad előtt, hogy Geno Smith-nek ilyen jó éve lesz, azonnal vegyen lottószelvényt, ha ugyan eddig még nem tette meg!

Akik nem lesznek ott, mármint felszerelésben a pályán azok Russell Gage, Luke Goedeke és a belső linebacker, J.J. Russell. Az ellenféltől Cullen Gillaspia (LB) nem húz mezt.

Kérdéses játékos Cam Brate és a Seahawks elkapó, Marquise Goodwin.

Jó hír, hogy Winfield már pályára léphet, ezzel is erősítve a secondary-t, amire nagy szüksége van a csapatnak.

Én külön kíváncsi leszek punterünkre, Jake Camarda-ra, akire bár nem szántunk egy külön bejegyzést (pedig a rúgók is emberek) elnyerte az előző hét legjobb NFC speciális egység játékos címet. Szóval kíváncsi leszek, hogy immáron tényleg elkapta-e a fonalat, vagy az előző mérkőzés csak egy tiszavirág násztánc volt!

Vasárnap 15:30-kor Münchenben az NFL! Go Bucs!

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com