Ma hajnalban a Carolina Panthers és az Atlanta Falcons csoportrangadójával indult az alapszakasz tizedik játékhete. Az esős időben rendezett találkozón a házigazda Panthersnek sikerült visszavágnia a két héttel ezelőtti hosszabbításos vereségért, a Carolina végül 25-15-ös győzelmet aratott.

A mérkőzés hőse D’Onta Foreman , a hazaiak futója volt, akinek 31 alkalommal adták a kezébe a labdát – Panthers-játékosként legutóbb 2004-ben Nick Goings kapott ennyi munkát, neki akkor 36 próbálkozása volt – ebből 130 yardot és egy TD-t hozott össze a csapatnak.

Érdekesség, hogy amióta a Carolina elcserélte legnagyobb sztárját, Christian McCaffreyt, azóta 159,5 yardot szerzett átlagosan a földön, az azóta már a San Francisco 49erst erősítő klasszissal ez mindössze 90,3 yard volt a szezonban.

A Panthersben nagy napja volt a két csapat előző találkozóján negatív hőssé váló rúgó Eddie Pineirónak, ő az előző összecsapáson, a rendes játékidő utolsó másodpercében kihagyta az extra pontot, amivel nyert volt együttese, ezúttal viszont négy mezőnygólt is bevágott a nehezített időjárási körülmények mellett.

Sikerével a Panthers 3/7-re javította győzelmi mérlegét, míg a Falcons 4/6-tal áll.

Fotó: falcons.com