A hét közepén jelentkező tünetek miatt Matthew Stafford agyrázkódási protokollba került. A Rams vezetőedzője, Sean McVay tegnap jelentette be a hírt, hogy Stafford a Tampa Bay Buccaneers elleni vereség alkalmával szenvedett agyrázkódást, de nem mutatta az agyrázkódás tüneteit a csapat szokásos ellenőrzései során a meccs utáni napokban.

Bár Stafford csak a hét közepén került be a protokollba, így is van esélye arra, hogy vasárnap az Arizona Cardinals ellen pályára lépjen. McVay azt mondta, hogy a Rams napról napra felülvizsgálja Stafford állapotát és optimistán áll hozzá, hogy bevethető lesz a hétvégén.

Stafford-nak nehéz szezonja volt eddig, 8-8-as mutatóval az NFL negyedik legrosszabb touchdown-interception arányával rendelkezik. A 2021-es szezon kezdete óta 25 interceptiont dobott, és a tavalyi 41 dobott touchdown után 2022-ben mindössze 17 passzolt touchdownra van kilátásban az eddigi teljesítményét figyelembe véve.

A helyzetét a csapat támadófala sem könnyíti meg. A Rams az idei szezonban már 5 különböző támadófallal állt ki a mérkőzésekre. Stafford-ot eddig már 28. alkalommal sackelték ami a harmadik legmagasabb az NFL-ben.

Fotó: twitter.com