Ma hajnalban rendezték az alapszakasz kilencedik játékhetének zárómérkőzését, a Baltimore Ravens a New Orleans Saints vendége volt, a találkozót természetesen az ARENA4 élőben közvetítette.

Az egyik legjobb támadója, a tigh end Mark Andrews és első számú futója, Gus Edwards nélkül felálló Ravens visszafogott offense teljesítménye ellenére is magabiztosan nyerte a találkozót.

A vendégek legjobbja a védelemből a veterán Justin Houston volt, aki két és fél sackkel, valamint egy interceptionnel zárta az összecsapást, és volt többek között egy leütött labdája is.

A támadósorból a cserefutó Kenyan Drake-et kell kiemelni, ő 93 yarddal és 2 TD-vel zárta a mérkőzést, amelyen a Saints a szezon egyik leggyengébb teljesítményét nyújtva, mindössze 243 yardot szerzett.

A földön még az irányító Lamar Jackson is hozzátett 82 yardot, a Ravens sorozatban a nyolcadik mérkőzésén szerzett legalább 150 yardot futásból, erre legutóbb a Chicago Bears és az Oakland Raiders volt képes még 1985-ben. A korábbi MVP-irányító egy TD-passzal zárta az estét, ezzel elérte karrierje során a 100-at, a klub történetében ez eddig csak Joe Flaccónak sikerült, ő 212-vel vezeti a rangsort.

A Baltimore sorozatban a harmadik győzelmét aratta, ezzel 6/3-as mérleggel vezeti az Amerikai főcsoport északi divízióját, míg a Saints 3/6-tal áll.

Forrás:

Arena4 Online

Fotó: cnn.com