Van egy aranyos sztorim még abból az időkből, amikor a lányom elkezdett kézilabdázni. Szóval téli torna, a sportcsarnok tele fiú és lány csapatokkal, zsivaj, stb… Éppen az egyik egyházi iskola csapata játszott, ahol is az egyik kis srác valamit csúnyán elrontott. Edző bá’ feje vörösödött szépen és látszott, hogy nagyon cifra dolgok vannak a nyelve hegyén. Egyházi iskola lévén azonban mégsem tehette meg, hogy telekiabálja szakrális, szexuális káromkodásokkal a csarnokot, ezért csak ennyit kiabált be tűzvörös fejjel kis játékosának:

“Nem teheted meg!”

Na most a Buccaneers sem teheti meg, a vasárnap 22.25-kor kezdődő mérkőzésen, hogy kikap az éppen regnáló bajnoktól. Ha úgy tetszik az életéért küzd. Nehéz lenne elhinni, hogy egy 3:6-os mérlegről fel lehet állnia romokban lévő csapatunknak.

Nem tehetik meg azt sem, amit tavaly a rájátszás divízió körében, ahol nagy hátrányból egalizáltak, majd a vége előtt úgy 20 másodperccel a védők egy elképesztően buta játékhívás miatt maguk mögé engedték Cooper Kuppot, aki egy nagy játékkal megalapozta a Kosok győztes mezőnygólját.

A Rams sincs amúgy jó formában. A találkozók végén szokásuk a leolvadás, ráadásul még a Bucsnál is kevesebb pontot csinálnak mérkőzésenkénti átlagban. Ebben konkrétan a legutolsók a ligában.

Lesz hiányzó bőven. Cam Brate, Luke Goedeke, Russell Gage és Antoine Winfield sem jött ki az agyrázkódás protokollból. Az ellenfélnél egyedül Jake Hummel (LB) a biztos hiányzó.

Kérdéses státuszú Carlton Davis, Sean Murphy-Bunting és Akiem Hicks. A Rams oldaláról két ilyen játékos van. Különösen nagy érvégés lenne nekik, ha a center Brian Allen nem tudná vállalni a játékot, hiszen a tackle Joseph Noteboom már korábbról IR listára került és az O-line játékában a vasárnapi ellenfélnél is van gond bőven. A másik kérdéses los angeles-i játékos az elkapó Van Jefferson.

Nem tehetjük meg, hogy kikapjunk! Go Bucs!

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com