Kedd este igen szomorúak voltak a Green Bay Packers szurkolói ugyanis nem érkezett új célpont a csapathoz. Nem sokkal később kiderült, hogy a csapat vezetősége megpróbálkozott Chase Claypool megszerzésével és ma kiderült, hogy a Las Vegas Raiders tight endjére is lecsaptak volna.

Az ESPN beszámolója szerint a Packers agresszív kísérleteket tett a Pittsburgh Steelers elkapójának, Chase Claypoolnak, valamint a Las Vegas Raiders tight endjének, Darren Wallernek a megszerzésére. A Green Bay két draftjogot – második körös választását és egy másik, késői körös választást – ajánlott fel a Pittsburghnek Claypool-ért a források szerint.

A Packers már a nyáron is meg akarta szerezni Darren Waller-t, még az offseasonban a Davante Adams cserébe akarták bevenni de akkor a Raiders vezetői nem akartak megválni tőle.

A Packers a keddi határidő lejárta előtt visszahívta a Raiders-t, hogy megtudja, van-e esély Waller eladására, de a Packers vezetősége a források szerint nem volt hajlandó elegendő cserekompenzációt kínálni a Raiders-nek a Pro Bowler tight endért.

Fotó: nflanalysis.net