Az újonc irányító Malik Willis múlt vasárnap este pályafutása során első alkalommal volt a kezdőcsapat tagja, de nem sok mindent kellett csinálnia. Mindösszesen 10 passzkísérlete volt, miközben a Tennessee Titans 17-10-es győzelmet aratott a Houston Texans-al szemben.

Derrick Henry domináns teljesítménye mellett, a Texans ellen, 314 futott yardot termelt a Titans támadóegysége. Ebből pedig csak (nettó) 40 yard jött a passzjátékból.

“Ha ők nem tudják megállítani a futást, akkor mi miért ne futnánk?” mondta Willis. “Több mint bármi más, nem azért vagyunk itt, hogy minden meccsen 300 yardot dobjunk vagy minden meccsen 300 yardot fussunk. Azért vagyunk itt, hogy megtaláljuk a módját annak, hogyan meccseket nyerjünk. Ez minden.”

Az újonc irányítóval a center mögött, ahogyan az várható volt, Henry volt az igásló. A running back 32 futásból 219 yardot futott (6,8 yard átlagosan futásonként) két touchdownnal. Henry hatodik 200 futott yardos teljesítményét könyvelhette el, amivel Adrian Peterson-al és O.J. Simpson-al együtt a legjobb a liga történetében. A két TD-jével Henry egyben a Titans futócsapatának örökranglistavezetője lett.

A Titans-nek nem volt szüksége Willis passzaira a győzelemhez. Az újonc QB 10 passzából csak 6 volt sikeres, 55 yardot és 1 eladott labdát hozott össze. A második félidőben mindössze egy passzal próbálkozott amiből interception lett. A harmadik körös választott összesen öt futást tett hozzá a játékhoz 12 yardért, beleértve a meccs végét jelentő térdelést is.

“Malik, első NFL-kezdése idegenben, tömegzaj, és hasonló dolgok!” – mondta Mike Vrabel edző. “Azt próbáltuk ki, amiről úgy éreztük, hogy a legjobb esélyünk van megnyerni a meccset. Ez minden héten változni fog.”

Fotó: tennessean.com