A New Orleans Saints elkapóját Michael Thomas-t megműtik sérült lábujja miatt és sérült, tartalék listára kerül, jelentette be Dennis Allen vezetőedző. Allen elmondta, hogy bizonytalan Thomas visszatérésének ütemezését illetően, de nem számít már rá az idei szezonban.

Az idei szezon Thomas első jelentős szezonjaként indult, mióta visszatérő sérüléssel küszködött, ami miatt nem tudott pályára lépni a 2020-as szezon több mint felén és az egész 2021-es szezonban. Erősen kezdett, az első három meccsén 16 passzt kapott el 171 yardért és három touchdownért, de a sérülések ismét problémává váltak, a harmadik hét óta nem tudott pályára lépni.

A tegnapi hírek azt jelentik, hogy idén egy újabb sérüléssel tarkított szezont zár majd az elkapó számára, aki 2019-ben beállította az egy szezonbeli elkapási rekordot és első négy profi szezonja során 470 passzt kapott el 5.512 yardért és 32 touchdownért. A jó folytatás helyett, a 29 éves Thomas az elmúlt három év nagy részét azzal töltötte, hogy megpróbált felépülni a sérüléseiből.

Thomas-nak még két év van hátra a 2019 júliusában aláírt ötéves, 96,25 millió dolláros szerződéshosszabbításából. Az idei viszont már ismerős helyzet a Saints vezetői számára ugyanis az elmúlt három szezon nagy részében kénytelenek voltak más elkapó opciókhoz nyúlni, és most ismét erre lesz szükségük.

Fotó: sandiegouniontribune.com