Az idei finoman szólva sem Jonathan Taylor szezonja. Az Indianapolis Colts running backje most bokasérüléssel bajlódik és emiatt nem tudja vállalni a játékot a hétvégén. Frank Reich vezetőedző ma bejelentette, hogy a futó kihagyja a vasárnapi New England Patriots elleni mérkőzést.

Taylor az 5. és 6. héten két mérkőzést kihagyott sérülés miatt és a 7. héten tért vissza. A boka súlyosbodása azt jelenti, hogy a Colts kénytelen lesz a draftolatlan Deon Jacksonnal folytatni, aki ebben a szezonban 30 futásból 100 yardot szerzett és a sérült Taylor helyett már korábban is kezdett.

“Azt hittem, hogy van esélyünk arra, hogy egy kicsit jobban fog haladni a felépülése, de nem így történt. Szóval okosnak kell lennünk” – mondta Reich Taylorról. “Azt kell tennünk, ami jó a játékosnak, ami jó a csapatnak. Izgatottan várjuk Deon játékát. A legutóbbi ilyen lehetőségnél, ahol Ő volt a kezdő jól teljesített”.

A Colts nemrég megszerezte Zack Moss-t aki a Bills 2020-as harmadik körös választottja és akit az Indianapolis kedden a Buffalóval kötött trade útján szerzett meg. Reich azt mondta az újságíróknak, hogy a Colts “még mindig értékeli”, hogy Moss készen áll-e vasárnapra.

Fotó: twitter.com