Jay-Z és Jeff Bezos Amerika legsikeresebb emberei közé tartoznak és a hírek szerint érdeklődnek a Washington Commanders megvásárlása iránt. A jelenlegi tulajdonosnak, Dan Snyder-nek nagyon kifelé áll a szénája az NFL-ből és egyre közelebb áll a csapat eladása.

Szerdán a csapat közleményt adott ki, amelyben bejelentette, hogy Snyder felbérelt egy nagy bankot, hogy vizsgálja meg a csapat eladásának lehetőségét. Másfelől azonban egyértelművé tette, hogy még nem hozta meg a végleges döntést.

A lépés reményt adott a washingtoni futballszurkolók tömegeinek akik a viták és a végtelen vereségek után már régóta azt kívánták, hogy Snyder adja el a csapatot.

A hírek szerint, a Forbes által 1,3 milliárd dolláros vagyonnal rendelkező Jay-Z, komoly érdeklődést mutat a csapat megvásárlása iránt. A csapatot azonban idén nyáron 5,6 milliárd dollárra értékelték. A raplegenda és üzletember így a hihetetlen vagyona ellenére stratégiai partnert keresne.

Jeff Bezos a világ egyik leggazdagabb embere (nettó vagyona 114 milliárd dollár) és szintén érdeklődik a csapat iránt. Bezos kötődik a környékhez, emellett övé a Washington Post című újság. Továbbá az Amazon tulajdonában van a Prime Video is amely nemrég egy többéves, több millió dolláros szerződést kötött a Thursday Night Football közvetítésére.

Fotó: dailymail.co.uk