A washingtoni városi rendőrség szerdán bejelentette, hogy letartóztattak egy embert a Washington Commanders újonc futójának, Brian Robinson-ak az augusztusi lövöldözésével kapcsolatban. Robinsont augusztus 28-án kétszer lőtték meg, amikor egy rablási vagy autórablási kísérlet áldozata lett Washington D.C.-ben.

A rendőrség szerdán bejelentette, hogy egy 17 éves fiatalkorú férfit (aki a bűncselekmény elkövetésekor 16 éves volt) fegyverrel, rablási szándékkal elkövetett támadással vádolnak. A rendőrség közölte, hogy az ügyben továbbra is folyik a nyomozás.

Az Alabama Egyetemről az idei Draft harmadik körében kiválasztott Robinson szerencsés volt, mivel a két golyó áthaladt a térdén, és minden fontosabb részt (szalagok, inak, csontok) elkerült így nem okozott hatalmas sérülést.

Robinson a lövést követően műtéten esett át és az idei alapszakaszt a csapat tartalék/nem labdarúgó sérültlistáján kezdte meg. Október 9-én debütált az NFL-ben a Titans ellen. Robinson 4 mérkőzésen 175 yardot és egy touchdownt futott.

Fotó:dknation.draftkings.com