Lejárt a csere határidő és Jason Licht neve mögé nem került sem megszerzett, sem elcserélt játékos. Ilyenkorra a csapatok már látják mire számíthatnak idén. Aki nagyratörő álmokat dédelget az erősít. Aki lemond ezekről a tervekről az próbál tankolni a következő idényre.

A Bucs jelenleg 3:5-tel áll és valljuk be, ezt elég reménytelen játék mellett teszi. Jason Licht igazolásai ( Julio Jones, Russell Gage, Shaq Mason, Akiem Hicks) ilyen vagy olyan oknál fogva, de besülni látszanak. Talán egyedül Logan Ryan számottevő erősítés, de ő is megsérült. A draftról nem érkezett meghatározó játékos. Mit szeretnénk? Mit szeretnénk úgy, hogy már most romokban a következő két év büdzséje?

A racionális döntés nyilván a szezon feladása, a költséges játékosok draftcetlire váltása lett volna, ezáltal letisztítva legalább a következő év pénzügyi mérlegét. Persze ezt Tom Brady visszatérésével nem lehet megtenni. Csak én most ezek után egyvalamit nem látok. Mi a terv? Mit szeretnénk elérni? Mert azt eddig láttuk, hogy ami a szezonban történt, amilyen játékosállománnyal most rendelkezünk, az egész egyszerűen nem elég. Mi a terv Mr. Jason Licht?

Néhány érdekesség a cserék közül. A csapatok és a megszerzett játékosok láthatók. Lusta voltam, ellenértékeknek nem néztem utána. Bocsánat!

Vikings- T.J. Hockenson (TE)

Dolphins- Bradley Chubb (DE/OLB)

Jaguars- Calvin Ridley (WR)

Bills-Nyheim Hines (RB)

Falcons- Rashad Fenton (CB)

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: bucsreport.com