Hetekig úgy tűnt, hogy Cam Akers és a Los Angeles Rams kapcsolata véget ért. A harmadéves runnig back elégedetlen volt a csapatnál betöltött szerepével és közeledett a cserehatáridő. De a határidő lejárt tegnap este és Akers a Los Angeles Rams játékosa maradt.

A Rams több ajánlatot is visszautasított az elégedetlen running backért a cserehatáridő lejárta előtt, jelentette ma az NFL Network Insidere, Tom Pelissero. A Rams most Akers-el és a képviseletével dolgozik annak reményében, hogy a játékos ebben a szezonban újra pályára léphessen a csapatnál.

Akers az elmúlt két mérkőzésen inaktív volt, amit a csapat “személyes okokkal” magyarázott. Az NFL Network Insider Ian Rapoport október 16-án jelentette meg, hogy Akers-nek filozófiai és futballal kapcsolatos nézeteltérései vannak Sean McVay vezetőedzővel. Maga a Rams vezetőedzője a határidő előtt azt mondta, hogy Akers elcserélése megfontolás tárgya és valószínű.

A Rams másfelől bajban van a földön, Akers-zel és nélküle is. A Rams átlagosan 68,4 yardot fut meccsenként, ami csak a Tampa Bay Buccaneers (61,9) átlagát múlja felül. Egyetlen csapat sem jutott még be a rájátszásba mérkőzésenként kevesebb mint 70 yardot futva. Emiatt érdekes, hogy nem engedték el Akers-t illetve, hogy nem szereztek egy másik futót.

Fotó: sportingnews.com