Ahogyan már tegnap is olvasni lehetett, Bradley Chubb nem úszta meg a tradet. A Denver Broncos pass rushere a Miami Dolphins játékosaként folytatja a pályafutását. A Broncos Chubb mellett átadja még a 2025-ös ötödik körös választását és megkapja a Dolphins a jövő évi első, a 2024-es negyedik körös választását és Chase Edmunds running backet is.

A Dolphins időközben már meg is oldotta a running back pótlását. Megszerezték a San Francisco 49ers futóját Jeff Wilson-t.

A Dolphins ezzel a cserével megerősítette a védelmét, amely az idei szezonban hosszú időn át gyengélkedik. A Dolphins ebben a szezonban csak két ellenfelét tartotta 340 yard alatt. Az előző hétvégén a Detroit Lions is 393 yardot szerzett ellenük. Emellett 15 sacket produkáltak a szezonban, ami nyolc hét alatt a kilencedik legkevesebb a ligában.

Chubb idén eégszséges tudott maradni és jól teljesített. 5,5 sacket szerzett és 26 alkalommal helyezte nyomás alá az ellenfelek irányítóit. A csere szerint a Broncos general managere, George Paton nem akart franchise taget adni a védőnek és a korábbi sérülései miatt nem akart hosszútávú szerződést adni neki. Így tulajdonképpen sikerült visszaszereznie egy elsőkörös választást.

Fotó: nfl.com