Gyerekek! Nem szeretitek az irodalmat? Nem baj! Lássuk mire gondolt a költő!

QB: Bevallom nagyon nehéz helyzetben vagyok, amikor Tom Brady teljesítményét kell értékelnem. Egyrészről ugye ott van az a faktor, hogy nem teljesít jól. (Ezután már biztosan álszakállban és ballonkabátban kell járnom-kelnem a lincshangulat miatt) De ez van. Ugyanakkor természetesen ott van az a faktor, amit ti is sokan kiemeltek, hogy mit lehet ezzel a helyzettel és játékosállománnyal elvárni! Brady-t folyamatosan püfölik, nem támogatja semmifajta futójáték, az elkapói pedig limitáltan vannak jelen a mérkőzéseken mind létszámban, mind tudásban. Ha ebből az utóbbi aspektusból nézzük, akkor a 325 passzolt yard nem néz ki rosszul. Persze volt ott az a két lényegében elejtett interception is… De megadom a négyest, mert nem találom a ballonkabátomat! Átlag: 3,87.

OL: Gyerekek! Gyerekek! Ha nem tanultok, ennek bukás lesz a vége! Az irányítón 3 sack, 6 ütés, a többi siettetést már ne is számoljuk, mert nem fér ki. Futójátékhoz nyitás. Gyerekek! Valaki megmutatta nektek hogyan kell? Csak azért kérdezem, mert nem vélem felfedezni. A zászlókat már ne is vegyük ide! Ugye Donovan? Ez egyes. Átlag: 1,75.

TE: Ez sem akar menni gyerekek! 7 célbavételből 3 langyos kis elkapás, blokkolás lényegében semmi. Ezt én komolyan kérdezem, micsoda? Láttátok Gronk bácsi videóit? Na! Úgy kell! A mindenit! Ez egyes! Átlag: 2,0.

WR: Van ugye Mike Evans. 123 elkapott yard. Pipa! Van Chris Godwin, 75 elkapott yard. Többiek? Julio? Ja persze, igen. Neked volt az a TD elkapásod. Már el is felejtettem. Egyéb nem volt, ugye? Nem. Azért az erős hármast megkapjátok. Átlag: 3,25.

RB: Értem hogy elkapjátok, ami felétek száll. Lenny oké! Neked is volt az a futott TD nagyjából két centiről. De a 2,9 yard/futás átlag? Ja persze! A fal! Értem, csak ezzel sem lehet örökké takarózni. A jóindulatú hármast megkapjátok! Átlag: 2,75.

DL: Vita Vea kóricál néha az ellenfél irányítójának arca előtt. Látszik rajta, hogy szedi a Béres Cseppet! Na de a többiek hol voltak? Majdnem 6 egészes átlaggal futkorásztak az ellenfél futói középen! Gyerekek! Ez kettes. Átlag: 2,75.

LB: Hűha! Mi van kandúrkáim? Becsajoztatok? Tini szerelem, meg ilyenek? Jó! Shoyinka meg Barrett mutatott egy-egy zsákot. Utóbbi aztán meg is lett átkozva, mert Ray Lewis bácsi ünneplését utánozta. Elszakadt nála a trójai görög hős. Achilleus. Passzt védekeztetek le? Nem? Hogyan David? Feléd kettő sikertelen volt? Az még mindig 11-ből 9 elkapás. Barrett (még Achilleus előtt) és White mellől is kaptunk TD-t! Két trükkös futás szélre 16,5-ös átlaggal a Hollóktól! Ezek eléggé elkeserítő számok. Kettes. Jóindulattal a sackek miatt. Átlag: 3,12.

SEC: Dee Dealaney 8 blitz. Egyszer sem ért oda. Ellenben 4-ből 4-szer kapták el mellette a labdát. Neal 6/5 csakúgy, mint Edwards. Utóbbiról TD-t is kaptunk és ketten együtt engedtek az ellenfélnek 117 yardot. Még Zyon McCollum valamennyire állta a sarat, de erre akkor is csak egyest lehet adni. Átlag: 3,62.

ST. Jaleon Darden! Kiejtett punt. Nehéz azt mondani, hogy O’ Connor blokkolt mezőnygól kísérlete az első félidő végén egálba hozza ezt, mert a pontszerzések aránya e két megmozdulásból így is 3:0 az ellenfélnek. Persze ha azt veszem, enélkül a blokkolt mezőnygól kísérlet nélkül 6:0 is lehetett volna. Succop labdái a helyén voltak, Camadra pedig ötből kettőt tett 20 yardon belülre. Ez egy hármas. Átlag: 3,37.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: nypost.com