Az Amerikai főcsoport északi divíziójának rangadója, a Cleveland Browns és a Cincinnati Bengals összecsapása zárja a profi amerikaifutball-liga, az NFL 8. fordulóját kedd hajnalban, a találkozót az ARENA4 élőben közvetíti.

A házigazda Browns számára akár sorsdöntő is lehet a Halloween-i összecsapás, hiszen azt követően, hogy 2/1-gyel indította a szezont, Kevin Stefanski vezetőedző regnálása óta első alkalommal sorozatban négy mérkőzést veszített el, így egyre reménytelenebb helyzetbe kerül a playoff-részvételt illetően.

Az előző idényben Super Bowl-vesztes Bengals ellentétes utat jár be egyelőre, hiszen Zac Taylor tanítványai azt követően, hogy két vereséggel indítottak, már 4/3-mal állnak, és egyre jobb formába lendülnek.

Különösképpen igaz ez Joe Burrow-ra, az irányító múlt vasárnap az Atlanta Falcons ellen 35-17-re megnyert összecsapáson 481 passzolt yarddal, közte 3 TD-vel zárt.

Ugyanakkor Burrow karrierje során még sosem nyert a Browns ellen, három vereség a mérlege a Clevelanddel szemben, ráadásul ezúttal nélkülöznie kell kedvenc célpontját, a bombaformában játszó Ja’Marr Chase-t, akinek egy csípősérülés miatt várhatóan néhány mérkőzést ki kell hagynia.

Forrás:

Arena4 Online

Fotó: bengals.com