Az idei csere (trade) határidő holnap este jár le így ha valamelyik csapat még meg akarja erősíteni a keretét egy olyan játékossal aki jelenleg másik csapat alkalmazásában áll annak sietni kell. Ráadásul idén is számíthatunk egy “nagy tradere” mert minden évben van egy meglepőnek mondható csere.

Az idei szezonban a Denver Broncos korábbi elsőkörös védője, Bradley Chubb lehet az. A szezon előtt, Russell Wilson megszerzése után, egy titkos Super Bowl favotinak számított a Broncos de hamar kiderült, hogy ez nagyon nincs így és jelenleg egyetlen találkozón sem lehet Őket favoritnak nevezni.

A játékos iránt pedig több csapat is érdeklődik, a Miami Dolphins és a New York Jets is lecsapna a pass rusherre. Mindkét csapat kedvezőbb lehetőséget jelent ebben a pillanatban mert a Broncos-al ellentétben jól kezdték a szezont. Persze egyik sem Super Bowl esélyes de ütőképesebb csapatnak mondhatók mint a jelenlegi Broncos.

Chubb jelenleg az ötödik éves opciójával játszik és ha valamelyik csapat megszerzi akkor át kell vállalni az idei szezonból maradt 7.1 millió dolláros fizetését. Ez első ránézésre nem egy vállalhatalan összeg és a megszerzése után aláírhatják a játékos hosszútávú szerződését is.

A Broncos keretében nem Chubb lehet az egyetle trade célpont. A csapat két elkapója Jerry Jeudy és KJ Hamler, a running back Melvin Gordon és a tight end Albert Okwuegbunam is csapatot válthat.

Fotó: twitter.com