Amikor Geno Smith 2020-ban csatlakozott a Seattle Seahawkshoz, akkor négy év alatt ez a negyedik csapata volt és 2015 óta két mérkőzésen volt kezdő. Három szezonnal később azonban ideje felfigyelni rá, mint a Seahawks idei egyik kulcsemberére. Elévülhetetlen szerepe van abban, hogy csapata vezeti az NFC Nyugati csoportját.

Arra a kérdésre, hogy van-e olyan irányító, akire Smith jelenlegi felemelkedése emlékezteti őt a New York Giants 8. heti, Seahawks elleni összecsapása előtt, a Giants védelmi koordinátora, Wink Martindale egy Hall of Famer játékost jelölt meg.

“Megmondom az első nevet, Kurt Warner” – mondta Martindale csütörtökön csapata honlapján. “Nem tudom, hogy filmet fognak-e készíteni Genóval, de mint futballrajongó és aki tisztelem a játékot, nagyon tisztelem, amit a játékával tett. Amellett, hogy játszottam ellene, szórakoztató nézni a sikereit, amiket elért”.

Warner, az Arena Football League-ben és az NFL Europe-ban is megfordult, mielőtt kétszeres alapszakasz MVP és Super Bowl győztes lett a St. Louis Rams csapatával. Tavalyi pedig filmet is készítettek a Hall of Famer irányítóról, Esélytelenből halhatalan címmel.

Fotó: yardbarker.com