Amióta elkezdődött a Ryan Tannehill korszak a Tennessee Titans csapatánál azóta nem volt olyan mérkőzés amelyen ne a korábbi elsőkörös irányító kezdett volna. Ez azonban holnap meg fog változni miután a csapat padra ülteti Tannehill-t és helyette az újonc Malik Willis fog kezdeni.

Tannehill bokasérüléssel (és betegséggel) bajlódik így a Titans bedobja az újonc irányítóját. Willis-től bíztató játékot láttunk az előszezonban és már az alapszakaszban is pályára lépett. Ebben viszont nem volt sok köszönet. A Bills ellen, a második játékhéten játszott, 4 passzából csak 1 volt sikeres és 6 yardot passzolt.

A Titans két vereséggel kezdett de azóta 4 győzelmet aratott. A jó formát a Houston Texans ellen kell megtartaniuk. A Texans első ránézésre nem tűnik egy túlságosan acélos ellenfélnek de a védelem igen jól teljesít a passz ellen. Az ellenfelek passzainak csak 60.2%-a sikeres ami a hatodik legjobb a védelmek rangsorában. Ha viszont sikerül az elkapás akkor azonban lehet előrehaladni mert passzonként átlagosan 7 yardot engednek (11 legrosszabb).

Fotó: nfl.com