Hát ez nem igazán sikerült gyerekek! Szeretjük Tom Brady-t. Persze ez nem amolyan “la fuerza del amor” féle tarkóba lihegés. Tisztelet ez inkább, a Super Bowl győzelemért, az elmúlt két esztendőért, amiért oly sokáig böjtöltünk. Ezért aztán nála a toll is egy kicsit másképp fog.

Miben más a mostani a Brady a két évvel ezelőttihez képest? Leginkább abban, hogy nem igazán tudja motiválni társait. Persze úgy nehéz is, ha az edzések javáról hiányzott, hiányzik. Ez valószínű, hogy a morálnak sem tesz jót. A meccs sem volt egy dicsőség. Ugyanakkor például az egy elgondolkodtató statisztika, hogy 271 passzt hajtott végre egymás után interception nélkül, ami franchise rekord. Szóval az a másképpen fogó toll most egy hármast ír be az ellenőrzőjébe a kivételezett diáknak. Átlag: 3,85.

OL: Rossz snap, zászlók, nyomás engedése kulcsszituációkban, futás blokkolás teljes csődje. Kihagytam valamit? Azt hiszem nem. Gyerekek! Ebből a végén bukás lesz, mert ez is egyes. Átlag: 1.85.

RB: Egyvalamit lehet értékelni. Az igyekezetet. Még White részéről is. A baj, hogy ez semmifajta eredményességgel nem párosul. Tényleg csak a látott igyekezet miatt adom meg a kettest. Átlag: 2,71.

WR: Evans és Godwin még mindig bírja. Az ő teljesítményükön túl azonban semmi sem mutatható fel. Ráadásul ez sem mérkőzést eldöntő erő. Így ez egy hármas. Átlag: 3,28.

TE: Voltak elkapások. Összesen 6 darab. Mégis azt kell mondjam, baj van a szeparációval, a futás blokkolással (azzal nagyon) és a fal munkájába sem tudnak tight endjeink kellő minőséggel csatlakozni. Osztályzat, kettes. Átlag: 2,14.

DL: Vea sack, Senat és Nunez-Roches negatív yardos szerelés, Hall két siettetés. Ezek ugye egész jó dolgok. Ugyanakkor a Panthers szinte végig tudta uralni futásokkal a mérkőzést és az órát. Az ellenfél 6,4 yard/ futás átlaggal dolgozott. Ez esélyt sem ad, hogy kettesnél jobbra értékeljek. Átlag: 2,85.

LB: Pedig ez az egység egész jól kezdte az idényt! Most? Minden passz célba ért, ami az ő felelősségük volt, a futások megállításánál pedig nem tudtak becsatlakozni. Összesen két siettetés, ami felírható nekik, semmi más. Ez így egyes. Átlag: 3,28.

SEC: Itt sem sokkal jobb a kép. McCollum különös előszeretettel lett célba véve. S sikerrel sajnos. 6 célba vétel, 5 elkapás, TD engedése. Edwards 2/2, TD engedése. Egyedül Jamel Dean volt képes fogni a saját területét, egy elkapás engedése mellett. Osztályzat, kettes. Átlag: 3,85.

ST: Itt nem voltak nagy hibák. Succop megoldotta, amit kell. Camarda kettőt 20-on belülre tett, kettő pedig szerencsétlenül pattant és touchback lett. Ez hat kísérletből. Lehet akár jónak mondani. A visszahordások mindkét oldalon hamvában haltak el. Egy gyenge négyest azért adhatunk. Átlag: 3,42.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com