Elijah Moore megkérte csapatát, hogy cserélje el és ez a kérés változást eredményezett, de nem azt, amire ő vágyott. A New York Jets elkapója nem fog játszani a Denver Broncos elleni mérkőzésén, amit Robert Saleh vezetőedző jelentett be tegnap a riportereknek és megismételte, hogy a Jets nem fogja elcserélni az elkapót.

Moore Saleh szerint pénteken a Jets épületében tartózkodott, de felmentették a megbeszélések alól és az idejét edzéssel töltötte. Saleh a cserekérés érzelmi és mentális hatására hivatkozott, amiért úgy döntött, hogy Moore nem játszik a hétvégén Denverben.

“Véleményem szerint – akár egyetértünk, akár nem, ez nem számít – megkérni őt, hogy játsszon egy mérkőzésen az mentális szempontból nem lenne fair vele szemben véleményem szerint” – mondta Saleh. “De ez szigorúan az én döntésem.”

Moore nemtetszése először a Twitteren jelent meg a Jets vasárnapi Green Bay elleni 27-10-es győzelmet követően. Moore egy üzenetet tett közzé, ami így szólt: “Ha kimondom, amit igazán mondani akarok … Én leszek az önző fickó … mi nyertünk”. Moore később hozzátette, hogy úgy érzi: “Hálás! Hatalmas áldás! Minden, amit valaha is akartam. Keserédes számomra, de visszafogott leszek. Szóval csendben maradok. Csak tudjátok, hogy én sem értem”.

Nyilvánvaló, hogy ez csak a kezdete volt Moore frusztrációjának a mellőzöttsége miatt. Csütörtökre hivatalosan is cserét kért, Saleh pedig úgy döntött, hogy több időt ad Moore-nak, hogy átgondolja, mit akar az NFL-karrierjétől, ahelyett, hogy azonnal a pályára küldené vagy elküldené egy másik csapathoz.

Fotó: elitesportsny.com