A Detroit Lions puntere Jack Fox lett a liga legjobban fizetett puntere. Fox hároméves hosszabbítást írt alá, amely a liga legmagasabb, 3,775 millió dolláros éves fizetését jelenti a posztján – számolt be az NFL Network Insidere, Ian Rapoport egy forrásra hivatkozva. Rapoport hozzáteszi, hogy a szerződés 7,5 millió dollár garantált összeget tartalmaz.

“Jack mindent kiérdemelt, amit a rövid pályafutása során elért és nagyszerű példát mutat csapattársainak a profizmusával és munkamoráljával” – mondta Brad Holmes, a Lions general managere a csapat hivatalos honlapján keresztül. “Nagyon örülünk, hogy a következő években is a csapatunk egyik vezetője lesz. Szeretném megköszönni Jacknek, ügynökének, Sean Kiernannak és Brandon Sosnának, hogy nagyszerű munkát végeztek abban, hogy segítettek nekünk megkötni ezt a megállapodást.”

A 26 éves Fox megbízható punter, aki rövid pályafutása során átlagosan 49,1 yardot puntol és a touchback száma is igen magas. A harmadéves profi emellett a fake puntoknál is veszélyt jelent, mivel karrierje során 4 passzából 3 is sikeres volt, 44 yardot passzolt és minden egyes sikeres passznál first downt szerzett.

Fox a 2019-es Drafton indult de nem választották ki majd a Kansas City Chiefs gyakorlócsapatába került. Innen vitte el a Lions. Második szezonjában már bekerült a Pro Bowl keretbe és az All-Pro második keretébe is.

Fotó: twitter.com