Christian McCaffrey cseréje tavaly októberben és márciusban is előkerült az esetleges Deshaun Watson üzlet részeként, de az All-Pro futójátékos piaca elcsendesedett az idei szezont megelőző időszakban. A gyenge kezdés és a vezetőedző menesztése után azonban újra felerősödtek ezek a pletykák.

Bár a Carolina Panthers természetesen készen áll rá, hogy megtartsa McCaffrey-t, ha nem érkezik megfelelő ajánlat. A Washington Post munkatársának, Jason La Canfora-nak az állítása szerint a november 1-jei határidőig azonban majdnem biztosan el fogják cserélni.

A 26 éves McCaffrey a negyedik helyen áll a ligában a scrimmage yardok összegét tekintve (670 yard), és két sérüléssel teli év után jó egészségi állapotnak örvend, így bizonyos mértékig újra értéket teremtett magának

McCaffrey iránt a Bills már az offseasonban is érdeklődött de akkor nem jártak sikerrel. Végül a keretükben levő játékosok mellett döntöttek. Devin Singletary-nek azonban lejár a szerződése a szezon után. James Cook-ot az idei szezon második körében draftolták de eddig csak kevés lehetőséget kapott. A Bills a futójátékával csak a 16. helyen áll így nem olyan légből kapott ez a trade ötlet.

Fotó: clutchpoints.com