A Los Angeles Chargers az offseasonban szerződtette JC Jackson cornerbacket ami nagy fogásnak tűnt akkor. Az eddigi mérkőzések alapján azonban a védő hatalmas csalódásként értékelhető. Ráadásul a hétfő esti mérkőzésen a találkozó közben padra is ültették.

Jackson 2018-ban draftolatlanként kezdte meg a pályafutását de kiemelkedően teljesített az első pillanattól kezdve. Az első 4 szezonjában, amikor az általa őrzött elkapóra dobtak az irányítók, 27.3, 26.7, 41.9 és 32.6 irányítómutatók szereztek az ellenfelek.

Az idei szezonban ez a szám azonban 110.8-as irányítómutatót jelent. Az idei 4 mérkőzésén a felé dobott passzok 73%-ból elkapás lett. 331 yardot és 3 touchdownt szereztek az általa fogott elkapók. Elkapásonként 19.5 yardot engedett.

A bizalmat azonban megkapta az új csapatában mert 205 védelmi játékot töltött a pályán ami a padra ültetéséig a játékok 86%-t jelenti. A teljesítménye azonban kritikán aluli így ha nem történik valami hatalmas változás akkor az előszezon egyik legnagyobb igazolása az év bukása lesz.

Fotó: nfl.com