Bár a Chicago Bears lépései az offseasonban arra utaltak, hogy Robert Quinn-t elcserélik, azonban a csapat végül megtartotta a veterán pass rushert és azt mondták, hogy szerepel a terveikben. De Quinn most talán az utolsó napjait tölti a franchise-nál.

A Bears jelenleg már árulja a jelenleg 12. szezonját taposó védőjét, jelentette Jason La Canfora a Washington Post munkatársa. Quinn az ötéves, 70 millió dolláros szerződése harmadik szezonjában jár de a teljesítménye jócskán elmarad a tavalyi teljesítményétől. Tavaly franchise rekordot jelentő 18.5 sackel zárt.

A 32 éves Quinn-t 12,8 millió dolláros alapfizetés köti a csapathoz ami igen tekintélyes összegnek mondható. Hasonlóképpen válhatnak meg tőle ahogyan a Denver Broncos tette tavaly Von Miller-el. A Broncos bevállalta Miller hátralévő fizetésének jeletős részét, hogy minél értékesbb Draft cetliket kapjon.

A Bears idén kimondva is a csapat újjáépítésébe kezdett. Ennek első lépése Khalil Mack elcserélése volt akiért egy második és egy hatodik körös választást kaptak. Quinn jelenleg nem ér ennyit, legjobb esetben is csak egy harmadik körös választást ér.

Fotó: nflspinzone.com