Kedd hajnalban a Los Angeles Chargers és a Denver Broncos összecsapásával zárult a profi amerikaifutball-liga, az NFL 6. játékhete. A hosszabbítása torkolló mérkőzést természetesen az ARENA4 is élőben közvetítette.

Az idei szezonban eddig történtekkel ellentétben álomszerűen kezdett a Broncos, amelynek új irányítója, Russell Wilson első hat passzát jó helyre “küldte”, ezekből 102 yardot és egy TD-t hozott össze a támadósor. Ezt követően azonban visszatért korábbi gyatra játékához a Denver és már nem is szerzett újabb hatpontost.

A találkozó végül azért lett rendkívül szoros, mert a hazaiaknál a Justin Herbert vezette támadó egység sem villogott, az idén egyelőre gyengélkedő irányító 57 passzkísérletet engedett el, de nem tudta bejuttatni a labdát az end zone-ba. Érdekesség, hogy a mostani szezonban már volt egy ehhez hasonló teljesítmény, Kyler Murray a Los Angeles Rams ellen 58 passzal próbálkozott TD-átadás nélkül, ezeket megelőzően legutóbb 2005-ben Brett Favre-nak volt ilyen meccse.

Herbert egyébként ezzel NFL-rekordot állított fel, ugyanis ennyi passzkísérlettel TD-nélkül mindeddig senki nem tudott meccset nyerni az NFL-ben.

A meccset így a Chargers rúgója, Dustin Hopkins döntötte el négy mezőnygóljával, közte a győztes rúgással.

A Denver egymást követő második találkozóját veszítette el a ráadásban, a múlt héten az Indianapolis Colts együttesével szemben maradt alul hosszabbítás után.

Forrás:

Arena4 Online

Fotó: boltsfromtheblue.com