DeSean Jackson-ban még mindig ég a tűz. A veterán NFL elkapót érdekli a visszatérés lehetősége és két csapatot is megnevezett ahol szívesen folytatná. A Philadelphia Eagles és a Green Bay Packers szerepel a listáján.

“A pokolba is, nem vonultam vissza” – mondta Jackson nemrég az I AM ATHLETE podcast élő turnéján. “Szabad ügynök vagyok.”

A háromszoros Pro Bowler Adam “Pacman” Jones kérdésére, hogy kihez szerződne legszívesebben, a 35 éves wide receiver az Eaglest és a Packerst nevezte meg, majd később a Baltimore Ravens-t is megemlítette. Meglepő módon azt is elmondta, hogy fontolóra venné visszatérését a Los Angeles Rams csapatához.

Az Eagles a 2008-as NFL Draft 49. helyén választotta ki Jacksont a Cal Egyetemről. Jackson az eddigi 14 éves pályafutása első hat szezonját Philadelphiában töltötte. Később két szezonra visszatért az Eagleshez de játszot Washingtonnál, a Tampa Bay Buccaneersnél és tavaly a Ramsnél és a Las Vegas Raidersnél is.

Tavasszal Jackson utalt arra, hogy talán befejezte a futballt. Azt mondta, hogy “nem igazán biztos” abban, hogy 2022-ben játszik-e vagy sem. Azt a kikötést tette, hogy a visszatérésének feltétele egy megfelelő csapat. Akkor megemlítette a Kansas City Chiefs, a Cleveland Browns, a Denver Broncos és a Packers csapatát.

Fotó: silverandblackpride.com