A vasárnap 19:00 órakor az Acrisure Stadiumban megtartott Steelers-Bucs találkozón a vendégek számítanak favoritnak a fogadóirodáknál 8 ponttal. Ez még lehet hízelgő is a házigazdákra nézve, ha figyelembe vesszük az alábbiakat.

Kenny Pickett, az idei draft egyetlen első körben kiválasztott irányítója eddig 4 interceptiont dobott, 0 touchdown passz mellett az elmúlt két fordulóban.

Akkor ott van az is, hogy utoljára 2014-ben jártunk Pittsburghben és korántsem voltunk ennyire esélyesek, mint most. Még bizonyos Mike Glennon irányított, s az idő közben elhunyt Vincent Jackson is szerzett ott touchdownt. Nyert is a Buccaneers.

Aztán ott vannak a sérülések! Korábbról IR listán van a kiváló passzsiettető, T.J. Watt, valamint a két defensive back, Karl Joseph és Damontae Kazee.

A dfensive back sor azonban további játékosokat is hiányolni kénytelen. Így az eddig kiváló formát mutató Minkah Fiztpatrick sem lehet a pályán vasárnap. Camaeron Sutton, Ahkello Witherspoon, Levi Wallace úgyszintén. A védőfal további hiányzója, DeMarvin Leal. Támadó oldalról a tight end Pat Freiermuth nem ment át az agyrázkódás protokollon.

Persze a Bucs oldaláról is lesznek hiányzók. Sean Murphy-Bunting, Logan Ryan és Akiem Hicks. Elég valószínűtlen Julio Jones pályára lépése is, Mike Edwards pedig kérdéses.

Mindennel együtt azonban ezt a mérkőzést nagyon illene hoznia Martalócainknak, mert ez a Steelers most minden olyan akadály által akadályoztatva van, ami egy NFL csapat elé kerülhet

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: clutchpoint.com