Dak Prescott rögtön az első mérkőzésen megsérült és még mindig nem lehet tudni, hogy mikor tud visszatérni a pályára. Az eredeti tervek szerint az ötödik héten visszatért volna de csak most kezdte el a dobó edzéseket.

A Dallas Cowboys csapata így a héten is úgy készül, hogy Cooper Rush lesz a kezdőirányító. És miért is ne így készülnének? Rush eddig veretlen kezdőként és az idei szezonban megnyerte mind 4 a találkozóját amelyen kezdő volt.

Rush-nak az idei szezonban 118 passzkísérlete vol amelyből 72 sikeres volt (61%-os pontosságot jelent). 839 yardot és 4 touchdownt dobott. Fő erőssége, hogy vigyáz a labdára mert még nincs interceptionje illetve a támadófala is vigyáz rá mert csak 7 alkalommal sackelték.

A Cowboys-nak nem lesz egyszerű mérkőzése, vasárnap este, nálunk hétfő hajnalban, a Philadelphia Eagles ellen lép pályára. Az Eagles a liga egyetlen veretlen csapata. A védelme passz ellen a liga ötödik legerősebb egysége, 6 interceptiont szereztek és 17 alkalommal sackelték az ellenfelek irányítóit.

Fotó: twitter.com