A Los Angeles Rams a runnig backje, Cam Akers nélkül lép pályára vasárnap a Carolina Panthers ellen. Sean McVay tegnap edző elmondta az újságíróknak, hogy Akers pénteken nem fog edzeni és a vasárnapi mérkőzésen sem fog játszani.

McVay nem volt hajlandó kifejteni Akers hiányának okát, csak annyit mondott, hogy a csapat “dolgozik néhány dolgon” a futójátékossal. Csütörtökön személyes probléma miatt nem edzett a Rams running backje.

Arra a kérdésre, hogy mi lesz Akers jövője a csapatnál, McVay az Associated Press szerint a következőket mondta a riportereknek: “Most különböző dolgokon dolgozunk, szóval remélhetőleg megértitek és tiszteletben tartjátok ezt”. Az edző hozzátette, hogy ez “feltérképezetlen terület” Akers és a csapat számára.

Ez nem sok jót sejtett a futóval kapcsolatban. McVay nem volt hajlandó kitérni a futó helyzetére és folyamatosan csak az előbbieket ismételte. Ráadásul probléma, hogy Akers a tavalyi szezon nagy részét kihagyta Achilles-sérülés miatt.

Akers idén 5 mérkőzésen játszott, 51 futása volt és 151 yardot szerzett 1 touchdown mellett. A running back futásonkénti 3,0 yardos átlaga a legalacsonyabb az idei szzonban a legalább 25 futással rendelkező játékos között.

Akers kiesésével Darrell Henderson kapja meg a kezdő posztot, aki 34 futókísérletből átlagosan 4,1 yardot tesz meg futásonként. A Rams támadófala a futójáték támogatásában küzd az idei szezonban de a Panthers meg jobb küzd a futások megállításában, jelenleg a liga 27. egysége.

Fotó: nypost.com