A Denver Broncos-tól sokat vártak az idei szezonban de a szezon legnagyobb csalódását jelenti eddig a csapat. Az előző fordulóban a hosszabbításban kapott ki a csapat és a hazai nézők inkább otthagyták a mérkőzést. A problémákkal kapcsolatban pedig két nevet emlegetnek, Russell Wilson és Nathaniel Hackett nevét.

Az utóbbi idők egyik legjobban hypeolt offseason szerzeménye katasztrofálisnak tűnik az első mérkőzéseken, mivel Russell Wilson egyáltalán nem hasonlít arra a szupersztárra akinek az első 10 szezonja alatt kilenc Pro Bowlt kerettagsága volt.

Jelenleg karrierje legalacsonyabb értékeit mutatja passzpontosságban (59,4%) és passer ratingben (82,8 QBR) miközben az NFL második legrosszabb pontszerzőjének számítanak. Mérkőzésenként átlagosan 15.5 pontot szereztek eddig így Wilson máris kiverte a biztosítékot.

És akkor ott van Nathaniel Hackett vezetőedző akinek nagyon hamar fel kellene nőnie az új posztjához. Úgy tűnik, hogy a játékmenedzsment és a játékok hívása meghaladja a képességeit. Őszintén szólva, úgy érzem, hogy ez minden egyes héttel egyre nyilvánvalóbbá válik. A Broncos szurkolók ki fognak borulni, ha még egy shotgun formációt látnak egy harmadik/negyedik és rövid yardos szituációnál.

1970 óta a leghosszabb playoff nélküli sorozatát éli a Broncos. A szezon előtt mindenki biztosra vette, hogy megtörik a hatéves playoff mentes időszakot sőt még Super Bowl résztvevőnek gondolták Őket. Jelenleg viszont a győzelem is nagy falatnak látszik. Vajon Hackett, Russ és társai meg tudják-e fordítani ezt a szezont mielőtt teljesen elszállna?

Fotó: denverbroncos.com