Hajnalban a Chicago Bears és a Washington Commanders összecsapásával megkezdődött az NFL alapszakaszának 6. fordulója. A találkozót természetesen élőben közvetítette az ARENA4.

Ahogyan arra előzetesen számítani lehetett, ezen az estén nem brillíroztak a támadósorok, így kevés pontot láthatott a közönség, végül a fővárosi gárda 12-7-re diadalmaskodott.

A találkozót végül egy speciális egységben elkövetett hiba (is) döntötte el, Velus Jones a saját 10 yardosánál ejtett el egy puntot, a közeli támadást pedig a Commanders részéről az újonc Brian Robinson értékesítette.

Az Alabama korábbi sztárja az idei draft egyik legnagyobb futóreménységeként került a Commandershez, azonban a holtszezonban egy rablási kísérlet során hét héttel ezelőtt kétszer is lábon lőtték, ennek ellenére már a múlt héten is ott volt a pályán, most pedig profi karrierje során először TD-t is szerzett, ráadásul rögtön egy meccset eldöntő hatpontost.

A Commanders azt követően, hogy győzelemmel kezdte a szezont, zsinórban négy meccset bukott el, most viszont megszakította ezt a rossz sorozatát, és javított mérlegén, míg a Bears egymást követő harmadik fellépésén kapott ki, és riválisához hasonlóan 2-4-gyel áll.

A mérkőzés összefoglalója:

Forrás:

Arena4 Online

Fotó: windycitygiridon.com