A Las Vegas Raiders elkapója nagyon rosszul viselte, hogy csapata 17 pontos előnyt leadva végül vereséget szenvedett a Kansas City Chiefs ellen. A dühét egy kamermanon vezette le aki az öltözőbe menet le akarta fényképezni de az elkapó fellökte.

A fellökött férfi, az állítása szerint, sérüléseket szenvedett, kórházba szállították majd értesítette a rendőrséget. Az NFL is kivizsgálja az esetet és jelenleg nincs kizárva, hogy Adams egy mérkőzéses eltiltást kap majd az esetért. Valószínűbbnek tűnik azonban a pénzbüntetés.

Adams azóta már bocsánatot kért a eset miatt!

“Szeretnék bocsánatot kérni a fickótól. Ő elém ugrott a pályáról lefelé jövet, én pedig nekimentem, meglöktem, és a földön kötött ki” – mondta Adams a riportereknek. “Szóval bocsánatot akartam kérni tőle ezért, mert ez csak frusztráció volt, ami keveredett azzal, hogy szó szerint csak úgy elém futott. Nem kellett volna így reagálnom, de így reagáltam és ezért szeretnék bocsánatot kérni tőle.”

Visszatérőnek mondható, hogy egy sértett feljelent egy játékost. Bobby Wagner nem régiben lenyomta a pályára berohanó játékost aki később vádat emelt ellene. A két eset között azonban jelentős különbség van. A pályára berohanó szurkolónak nem volt joga ott lenni míg a kamerásnak minden joga megvolt, hogy felvételt készítsen a játékosokról.

Fotó: larrybrownsports.com