Tua Tagovailoa a mai napon visszatért az edzőpályára és elkezdett dobó gyakorlatokat végezni. Ez is része az agyázkódásprotokollból való visszatérésnek. Az irányító teljesítheti a protokollt de a csapat vezetőedzőjének, Mike McDaniel-nek az elmondása szerint biztosan nem fog pályára lépni a hétvégén.

Tua tartaléka, Teddy Bridgewater is megsérült, az előző hétvégén, Ő is agyrázkódás szenvedett. Bridgewater-nek is teljesíteni kell a protokollt, de a hírek szerint akkor sem fog játszani ha bevethető lesz a Vikings ellen.

A hírek szerint a Dolphins csapata Skylar Thompson-al készül és az újonc lesz a csapat kezdője. Thompson a csapat hetedik körös választottja volt és kitűnő előszezont játszott de a múlt héten megmutatták neki, hogy milyen is az igazi tétmérkőzés a profik között.

Bridgewater sérülése után állt be a New York Jets elleni vasárnapi mérkőzésen. 33 passzából 19 volt sikeres, 166 yardot passzolt 0 touchdown és 1 interception mellett. 58,4-as irányítómutatóval zárta az első mérkőzését.

Fotó: twitter.com