Kedd hajnalban rendezték az alapszakasz 5. fordulójának zárómérkőzését, a Kansas City Chiefs és a Las Vegas Raiders csoportrangadóját az ARENA4 is élőben közvetítette.

Sokáig úgy tűnt, hogy a Raiders meglepi Andy Reid csapatát, hiszen az elkapó Davante Adams (3 elkapás, 124 yard, 2 TD) és a futó Josh Jacobs (21 futás, 154 yard, 1 TD) vezetésével 17 ponttal vezetett, a hazaiak azonban az irányító Patrick Mahomes és a tight end Travis Kelce már-már legendás kapcsolatának köszönhetően fordítottak.

A 33 éves Kelce-nek 7 elkapása volt, mindössze 25 yardért, de ezekből 4(!) TD-t szerzett, ami rekord a hétfő esti rangadók történetében. A Super Bowl-győztes klasszis a negyedik tight end az NFL történetében, aki egy meccsen legalább négy elkapott TD-t jegyzett, a rekordot Kellen Winslow Sr. tartja öttel.

A Raiders ebben a szezonban már másodszor bukott el legalább 17 pontos vezetésről, az NFL történetében ezt megelőzően négy olyan csapat volt, amely hozzá hasonlóan az első öt fordulóban bemutatott két ilyen mértékű leolvadást.

Sikerével a KC 4-1-re alakította mérlegét, és készülhet a csúcsrangadóra, vasárnap éjjel 2.15-től a Buffalo Billsszel találkozik, az összecsapást az ARENA4 is élőben közvetíti majd

A mérkőzés összefoglalója:

Forrás:

Arena4 Online

Fotó: silverandblackpride.com